www.Dogshow-Ringtraining.nl

Regelement

- parkeer je auto in de daarvoor bestemde vakken.

- ruim ongelukjes van je hond rondom de trainingslocatie en binnen direct op. Er zijn opruim/schoonmaakmiddelen aanwezig. Vraag er naar.

- zorg dat je op tijd aanwezig bent voor de training.

- een ieder die aan de ringtraining mee doet moet er voor zorgen dat zijn/haar hond ingent en gezond is. Bij vermoeden van een besmettelijke ziekt bijv. kennelhoest of hondengriep dan ben je verplicht dit door te geven.

- Dogshow-ringtraining is niet aansprakelijk voor schade veroorzaakt aan je hond(en) en/of door je hond(en). Je dient W.A. verzekerd te zijn. Eventuele kosten van medische zorg en schade aan derden kan op de eigenaar van de hond(en) verhaald worden.

- de trainer bepaalt tijdens de training het oefenprogamma. Heb je een probleem of is er iets waar je het niet mee eens bent, vertel dat dan aan de instructeur direct na de training.

- tijdens de training mogen wl honden gewisseld worden door 1 en dezelfde handler, echter gn handlers voor 1 en dezelfde hond.

- in geen geval mag gebruik worden gemaak van prikbanden en lichamelijk straffen van de hond (schoppen,  slaan, knijpen, duwen, rukken aan de lijn). Ook het handelen d.m.v. het eigen lichaam (voet, knietje) is verboden. Ook het aan de keel/showlijn/staart optillen van de hond is verboden. Op de tentoonstelling wirdt he hiervoor gediskwalificeerd/verwijderd. Dus ook op de showtraining!

- loopse teven liever niet meebrengen naar de ringtraining, ook al is het op de tentoonstelling wel toegestaan. Op de ringtraining lopen reuen en teven immers door elkaar in de les.

- bij het niet nakomen van deze bepalingen kan de hondeneigenaar/handler uitgesloten worden van de ringtraining.